WIE WORDT
MISS TRAVESTIE HOLLAND 2021 – HOLLAND’s BEST DRAGQUEEN 2021

Wij kunnen nooit zonder onze sponsoren, horecabedrijven en organisaties die Miss verkiezingen organiseren. Zij leveren de Miss aan die als vertegenwoordiger deelneemt als Finaliste in de verkiezing Miss Travestie Holland!

Wat is de verkiezing Miss Travestie Holland zonder hulp en nu is het aan ons te moeten melden, dat de Finale van Miss Travestie Holland 2020 niet door mag gaan vanwege het Corona-virus.

Villa Thalia kan nooit voldoen aan de eisen van de overheid, 1,5 mtr afstand is onmogelijk. Het aantal Finalisten, de begeleiders van de finalisten, de dansers, de vrijwilligers, techniek, V-Jays, D-Jays, barpersoneel, stage managers, beveiliging, en alle zo brood nodige sponsoren, ga zo maar door. Alleen dit aantal aanwezigen maakt het al onmogelijk om te kunnen voldoen aan deze eisen. Wij vinden wij het moeilijk om dit te moeten melden. Wij hebben met pijn in ons hart moeten besluiten, dat het evenement geen plaats kan vinden in 2020! Wij hopen volgend jaar met een beter bericht te komen. De nieuwe datum in oktober voor 2021 volgt later.

De kandidaten die tot nu al een voorronde hebben gewonnen, die ontvangen een WildCard en mogen in “2021 extra” door als finalist. Toekomstige winnaressen van verkiezingen in 2020 ontvangen geen WildCard meer.
We zullen in 2021 opnieuw starten met de verkiezing Miss Travestie Holland!

Wij hopen dat alle aangesloten sponsoren, horecabedrijven en organisaties ons in 2021 weer zullen steunen hetzij met uw sponsoring of door het aanleveren van nieuwe Missen die als Finalist in 2021 weer allemaal kunnen “shinen” in Villa Thalia!

Ook hopen wij volgend jaar weer op uw belangrijke steun en support om alles weer mogelijk te kunnen maken!

De kaartverkoop via Eventbrite liep intussen al, de verkochte tickets zullen worden teruggestort of kunnen gedoneerd worden aan de stichting Pink Promiss, dit geheel in overleg met de kopers.

Wij zijn een stichting met een ANBI-status, wij ontvangen geen subsidie.

Lieve mensen blijf gezond, zorg voor jezelf en de mensen om je heen.

Locaties Miss Travestie Verkiezingen

Organiseert u ook een travestie verkiezing, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden: info@pinkpromiss.nl

De winnares van een deelnemend horecabedrijf of organisatie, kan zich inschrijven via het inschrijfformulier en mag na goedkeuring, automatisch door naar de “Grand Finale van Miss Travestie Holland”.