Pers over Miss Travestie Holland

Patty Pam-Pam is Miss Travestie Holland 2017

Villa Thalia in Rotterdam was gisteren het decor van de dertigste Miss Travestie Holland-verkiezing. Twaalf dragqueens streden om de felbegeerde sjerp en na een spannende wedstrijd ging de Limburgse Miss Patty Pam-Pam er met de titel vandoor.

lees verder

Miss Travestie Holland komt uit Amstenrade

Dragqueen Pieter Roberts uit Amstenrade is in zijn hoedanigheid van Miss Patty Pampam uitgeroepen tot Miss Travestie Holland 2017.

lees verder

In een hokje met | Pieter, Patty Pam-Pam

In hokjes denken. We doen het allemaal, ja ook jij! Velen zijn zich er niet bewust van, maar zo werkt ons brein nu eenmaal. Want ja, categoriseren helpt je lekker in je dagelijkse leven.

lees verder

Miss Patty Pam-Pam wint Miss Travestie Holland 2017

Miss Patty Pam-Pam is gisteren in Rotterdam verkozen tot Miss Travestie Holland 2017. Na een zeer spannende avond vol sterke en diverse optredens verkoos de jury met onder andere drag legende Dusty, Julian Beusker en Frank Sanders de Limburgse diva tot winnaar.

lees verder

Koning op bezoek bij COC Nederland

Koning Willem-Alexander brengt op 22 november een bezoek aan COC Nederland. De koning spreekt met LHBT's uit verschillende groepen van de Nederlandse samenleving. Ook gaat hij in gesprek met medewerkers en vrijwilligers van COC Nederland en regionale COC-verenigingen. Het bezoek van de koning staat in het teken van het 70-jarig jubileum van de organisatie.

lees verder

Niki Today is Miss Travestie Holland 2016

Als relatief groentje in de Nederlandse drag scene werd travestiet Niki Today gisterenavond uitgeroepen tot ‘Miss Travestie Holland 2016’. Twaalf ‘meiden’ schitterden in de door Stichting Pink Promiss georganiseerde finale avond. Wij spraken met een dolgelukkige miss Today maar vroegen haar ook naar de nare reacties die momenteel op het internet circuleren.

lees verder

'Voortaan wel even de benen scheren, dames!'

Villa Thalia in Rotterdam barstte afgelopen zondag van de glitter, pruiken en plaknagels. Wij waren aanwezig om verslag uit te brengen van de Miss Travestie Holland 2016-verkiezing. Een heerlijk Hollands feestje met een vilein Vlaams nasmaakje.

lees verder

Volkskrant.nl

De premiereshow deze week begon eigenlijk al ver voor aanvang in de foyer, waar Tiffanie Deelight, uitgeroepen tot Miss Travestie Holland 2015, en haar voorgangster uit 2014 in vol ornaat als trotse pauwen paradeerden. Voelen ze geen vervelende concurrentie van al die andere fraai opgebouwde dames, zoals Jennifer Hopelezz, die met haar looks een voorbeeld lijkt te zijn geweest voor de Oostenrijkse Songfestivaldiva Conchita Wurst. Tiffanie Deelight: 'Schat, er is maar één Miss Holland."