Pers over Miss Travestie Holland

Koning op bezoek bij COC Nederland

Koning Willem-Alexander brengt op 22 november een bezoek aan COC Nederland. De koning spreekt met LHBT's uit verschillende groepen van de Nederlandse samenleving. Ook gaat hij in gesprek met medewerkers en vrijwilligers van COC Nederland en regionale COC-verenigingen. Het bezoek van de koning staat in het teken van het 70-jarig jubileum van de organisatie.

lees verder

Niki Today is Miss Travestie Holland 2016

Als relatief groentje in de Nederlandse drag scene werd travestiet Niki Today gisterenavond uitgeroepen tot ‘Miss Travestie Holland 2016’. Twaalf ‘meiden’ schitterden in de door Stichting Pink Promiss georganiseerde finale avond. Wij spraken met een dolgelukkige miss Today maar vroegen haar ook naar de nare reacties die momenteel op het internet circuleren.

lees verder

'Voortaan wel even de benen scheren, dames!'

Villa Thalia in Rotterdam barstte afgelopen zondag van de glitter, pruiken en plaknagels. Wij waren aanwezig om verslag uit te brengen van de Miss Travestie Holland 2016-verkiezing. Een heerlijk Hollands feestje met een vilein Vlaams nasmaakje.

lees verder

Volkskrant.nl

De premiereshow deze week begon eigenlijk al ver voor aanvang in de foyer, waar Tiffanie Deelight, uitgeroepen tot Miss Travestie Holland 2015, en haar voorgangster uit 2014 in vol ornaat als trotse pauwen paradeerden. Voelen ze geen vervelende concurrentie van al die andere fraai opgebouwde dames, zoals Jennifer Hopelezz, die met haar looks een voorbeeld lijkt te zijn geweest voor de Oostenrijkse Songfestivaldiva Conchita Wurst. Tiffanie Deelight: 'Schat, er is maar één Miss Holland."