WIE WORDT
MISS TRAVESTIE HOLLAND 2021
&
HOLLAND’s BEST DRAGQUEEN 2021

WIE WORDT
HOLLAND’s BEST DRAG ARTIST 2022

HOLLAND’S BEST DRAG ARTIST IS DE NATIONALE VERKIEZING

VOOR ELKE SOORT VAN DRAG!


Vanaf april 2022 zal er een compleet nieuwe verkiezing gestart worden Holland’s Best Drag Artist.

De Finale zal in de Villa Thalia gehouden worden.

Er zullen door heel Nederland regionale verkiezingen gehouden worden die zich aangesloten hebben bij onze nationale finales, Miss Travestie Holland-Holland’s Best Drag Queen en bij Holland’s Best Drag Artist.

Het voor winnaressen mogelijk je aan te melden voor de finale Holland’s Best Drag Artist, stuur een mail naar info@pinkpromiss.nl Het is de bedoeling, dat je eerst hebt meegedaan aan een voorronde bij een aangesloten horeca of aangesloten organisatie in het land, de winnaar mag na goedkeuring van de organisatie van Pink Promiss, als Finalist automatisch door naar de betreffende Grand Finales.

Het is mogelijk dat uit de regionale verkiezingen twee winnaressen komen, die zich kwalificeren als finalist voor de betreffende Grand Finale in Villa Thalia – Rotterdam.

Hij of zij mag zich, na goedkeuring van Pink Promiss inschrijven bij de betreffende Grand Finale!

De finale van Holland’s Best Drag Artist zal altijd in april plaatsvinden.

Holland’s Best Drag Artist voor elke vorm van Drag Art

De stichting Pink Promiss maakt geen onderscheid en accepteert iedere vorm van Travestie en Drag Art. Iedereen is uniek en dat willen wij graag laten zien!

Wij kijken er enorm naar uit om alle talenten, diversiteiten, uniciteit en art te mogen zien stralen op het grote podium van Villa Thalia!